Trainingen

Voordat je voor ons aan het werk gaat word je opgeleid tot entertainer. Deze opleiding bieden we je stap voor stap aan via het trainingsweekend, youtube en je begeleiding tijdens de werkperiode. In onze opleiding krijg je alle handvatten die je nodig hebt voor het goed uitvoeren van het recreatiewerk. Check onze Facebook pagina, daar vind je na elke training foto's en reacties van deelnemers.

 

Het trainingsweekend (verplicht onderdeel)

Vanaf december tot en met juni zijn er verschillende trainingsweekenden die plaatsvinden in Vlissingen (Zeeland). Het trainingsweekend begint op vrijdagavond om 19.00 uur en duurt tot zondagmiddag 16.00 uur. Tijdens dit weekend word je getraind door onze ervaren trainers. Op deze manier ga je goed voorbereid naar één van onze bedrijven.

Natuurlijk is het trainingsweekend een kennismaking. Jij met de Animatie Compagnie en wij met jou. Aan de hand van de training gaan we kijken of dit een goede combinatie is en of we een succesvolle samenwerking aan kunnen gaan. Naast alle workshops die je gaat doen kom je niet alleen in een fantastische sfeer terecht, maar leer je veel en beleef je ontzettend veel plezier!

Tijdens de training zorgen wij voor een slaapplaats en eten en drinken. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage van 15,- euro. Dit bedrag moet je op de training betalen.  Je kunt de reiskosten naar de training boven de 30 euro declareren, die betalen we je meteen terug.

Diploma

Bij ons werken betekent dat je een diploma kunt krijgen. Onze trainingen worden verzorgd door Jelloo BV, die erkend is door de recreatiesector. Een waardevolle toevoeging op je cv dus!

Meld je nu aan

Ben je op zoek naar onvergetelijk vakantiewerk? Dan zit je hier op de juiste plek! Want, wie wil er nou niet op een zomers bedrijf actief, creatief en sportief bezig zijn en er nog voor betaald worden ook. Je wordt professioneel opgeleid, werkt op fantastische campings of bungalowparken en je krijgt je eigen erkend diploma. En dat alles in één zomer! Wij bieden jou dus de meest fantastische zomerbaan!

Meld je aan voor één van de functies.

Aanmelden