Stage

Je kunt het werk als entertainer bij de Animatie Compagnie ook gebruiken voor je stage. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben de benodigde erkenning van het SBB (Samenwerkende Beroepsorganisaties Bedrijfsleven).

Uitstekende stagevergoeding van € 168- per week!

 

Al onze trainingen worden ontwikkeld door Jelloo, een onafhankelijk erkende opleider op het gebied van beleving en vrije tijd, een gespecialiseerde partner voor onderwijs binnen de vrijetijdssector. Als je de training voldoende hebt afgesloten, krijg je een diploma van ons. Dit staat natuurlijk hartstikke mooi op je cv. En dat niet alleen, want gebleken is dat dit diploma je ook voordelen in het werkveld oplevert!

Naast een professionele training, zorgen wij ook voor deskundige begeleiding tijdens je werkperiode. Minimaal 1 keer in de week komt de begeleider persoonlijk langs en begeleid je aan de hand van de door jou opgestelde leerdoelen.

Wat bieden we:

  • Een superleuke werkplek onder veel goede sfeer
  • Uitstekende begeleiding vanuit de Animatie Compagnie
  • Een professionele opleiding, erkend door de recreatiesector
  • Een prima huisvesting
  • Een uitstekende stagevergoeding van bruto € 168,00 per week
  • Reiskostenvergoeding naar het bedrijf waar je gaat werken
  • Een fantastische en leerzame ervaring

Meld je nu aan

Ben je op zoek naar onvergetelijk vakantiewerk? Dan zit je hier op de juiste plek! Want, wie wil er nou niet op een zomers bedrijf actief, creatief en sportief bezig zijn en er nog voor betaald worden ook. Je wordt professioneel opgeleid, werkt op fantastische campings of bungalowparken en je krijgt je eigen erkend diploma. En dat alles in één zomer! Wij bieden jou dus de meest fantastische zomerbaan!

Meld je aan voor één van de functies.

Aanmelden