Stage

Je kunt het werk als entertainer bij de Animatie Compagnie ook gebruiken voor je stage. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben de benodigde erkenning van het SBB (Samenwerkende Beroepsorganisaties Bedrijfsleven).

Uitstekende stagevergoeding vanaf € 186,- per week!

 

Wij zijn het enige bedrijf waarvan de trainingen officieel erkend zijn door KIKK (voormalig Sociaal Fonds Recreatie). Als je de training voldoende hebt afgesloten, krijg je een officieel diploma van ons. Dit staat natuurlijk hartstikke mooi op je cv. En dat niet alleen, want gebleken is dat dit diploma je ook voordelen in het werkveld oplevert!

Naast een officieel erkende training, zorgen wij ook voor professionele begeleiding tijdens je werkperiode. Minimaal 1 keer in de week komt de begeleider persoonlijk langs en begeleid je aan de hand van de door jou opgestelde leerdoelen.

Wat bieden we:

 • Een superleuke werkplek onder veel goede sfeer
 • Goede begeleiding vanuit de Animatie Compagnie
 • Een professionele KIKK erkende opleiding
 • Een prima huisvesting
 • Een leeftijdsafhankelijke vergoeding: 
  17 en 18 jaar: €186 per week
  19 jaar: €216 per week 
  20 jaar: €248 per week
  21 jaar: €301 per week
  22 jaar en ouder: €354 per week
 • Reiskostenvergoeding
 • Een fantastische en leerzame ervaring

Meld je nu aan

Ben je op zoek naar onvergetelijk vakantiewerk? Dan zit je hier op de juiste plek! Want, wie wil er nou niet op een zomers bedrijf actief, creatief en sportief bezig zijn en er nog voor betaald worden ook. Je wordt professioneel opgeleid, werkt op fantastische campings of bungalowparken en je krijgt je eigen erkend diploma. En dat alles in één zomer! Wij bieden jou dus de meest fantastische zomerbaan!

Meld je aan voor één van de functies.

Aanmelden