Sport- & tienertraining

Wanneer jij je aanmeldt voor de functie sport-/ tienerentertainer, dan word je door de Animatie Compagnie uitgenodigd voor deze gespecialiseerde training.

Wat houdt het in?

Deze is gericht op het werken met de doelgroep 10+ en er komen voornamelijk workshops aan bod op het gebied van sport en spel en het organiseren van goede en aantrekkelijke activiteiten. Maar je leert ook hoe je het best contact kunt maken met tieners en hoe je het meest effectief kunt communiceren met deze doelgroep.

Sport-tiener training
Sport-tiener training 2
Sport en spel
Groepsfoto sporttieners met trainer

De sport-/ tienertraining is een dagtraining (met overnachting, ontbijt en lunch in onze eigen trainings-/ groepsaccommodatie "de Pits" in Vlissingen), waarbij je kunt kiezen voor een training van vrijdag op zaterdag of van zaterdag op zondag. Onze gespecialiseerde trainer neemt je mee in de wereld van de doelgroep en je bent actief bezig met vele praktische workshops.

Na de training word je geplaatst op een vakantiepark als sport-/ tienerentertainer, waar je deel uitmaakt van een vaak groter team (meestal met meer dan 3 andere collega entertainers) en daar draai jij je eigen programma.

Meld je aan als sport- & tiener entertainer