Basistraining

Onze professionele trainers staan klaar om jou alles te leren over het werken in een animatieteam. Meld je snel aan voor onze basistraining van de Animatie Compagnie en beleef het zelf!

Wat houdt het in?

Wanneer je voor het eerst bij de Animatie Compagnie komt werken, is het volgen van onze basistraining verplicht.
Tijdens deze gratis door ons aangeboden training leer je, zoals het woord al doet vermoeden, de basis van het animatiewerk en ben jij na afloop ready om als entertainer naar een vakantiepark te gaan.

De trainingen vinden altijd plaats in het weekend en we trainen 2x per weekend, dus van vrijdag op zaterdag of van zaterdag op zondag. We nodigen je graag uit in onze eigen trainings-/ groepsaccommodatie “de Pits” in Vlissingen. Hier verzorgen wij voor jou een overnachting, ontbijt en lunch en stomen onze professionele trainers en trainsters jou helemaal klaar voor het echte werk.

Workshop knutselen
Workshop plannen & organiseren
Groepsfoto training
Groepsfoto training 2
Groepsfoto training

Je gaat actief aan de slag tijdens diverse workshops en door middel van leuke en praktische opdrachten laat jij ons zien wat je in huis hebt. Zo ga je bijvoorbeeld knutselen, leer je sfeervol een spel begeleiden, ga je aan de slag met thematisch werken en nog veel meer. En dit alles natuurlijk met een flinke dosis gezelligheid, want “goede sfeer laat zich organiseren” is niet voor niets al jaren ons motto. Wie weet bouw jij tijdens de training al nieuwe vriendschappen op! 

Kom je met een vriend, vriendin of andere bekende en willen jullie graag samen geplaatst worden? Dat kan! Ook tijdens de training plaatsen we jullie in dezelfde groep zodat jullie samen kunnen laten zien hoe je op elkaar bent ingespeeld en zo kunnen jullie ook samen een superleuk trainingsweekend beleven.

Wij bruisen in ieder geval van enthousiasme om aan de slag te gaan en kunnen niet wachten om jullie in 2024 te mogen ontvangen bij ons in het prachtige Vlissingen!

Meld je aan voor animatiewerk bij de Animatie Compagnie