Ervaringen van onze entertainers

Benieuwd hoe het is om te werken bij de Animatie Compagnie? Lees dan de ervaringen van onze entertainers!

Gezelligheid & veelzijdigheid bij de Animatie Compagnie!

Werken voor de Animatie Compagnie voelt niet als werken. Elke dag maak je samen met je collega’s een feestje voor de gasten, maar ook voor je team. Door dat je veel diverse activiteiten draait word het werk nooit saai. Bovendien maak je veel nieuwe vrienden voor het leven! Ik werk met heel veel plezier voor de Animatie Compagnie!

- Esmee ter Harmsel (Recreatieleider)

Foto van Esmee

Als animator in het buitenland kun je de vakantie van ieder kind écht helemaal maken!

Hoe bijzonder was het om animator te zijn op een buitenlandse camping... Ik denk vaak terug aan dat juist ík de Nederlandse gezinnen bij het programma kon betrekken! Naast de spectaculaire activiteiten, heb ik kunnen genieten van de vrolijke verhalen die de kinderen met mij wilden delen. En dan heb ik het niet eens over de gezelligheid van het enorme animatieteam. Als animator in het buitenland kun je de vakantie van ieder kind écht helemaal maken!

- Rosalie de Vries (Entertainer in Frankrijk)

Rosalie entertainer in Frankrijk

Wanneer je kiest voor QV, maak je sowieso een leuke tijd mee

Qui-Vive is zeker een aanrader als je ervan houdt om elke dag bezig te zijn met andere activiteiten op verschillende plekken in het land. Ondanks dat het soms hard werken is, is het hartstikke leuk. Niet alleen het werken met de kinderen brengt hierbij een lach op je gezicht, ook je collega's die 's avonds op je zitten te wachten op de Pits zorgen hiervoor. Bij Qui-Vive houd je gegarandeerd vrienden voor het leven over!

- Patrick Kalkman (Qui-Vive entertainer)

Qui-Vive

Onvergetelijke en leerzame werkervaring!

Als ik ergens al vijf seizoenen werk, zegt dat ook iets over hoe leuk en variërend dit werk is! De energie die je steekt in het organiseren van activiteiten, krijg je terug in de vorm van lachende kinderen die een onvergetelijke vakantie hebben. Dit doe je samen met collega's waarmee je in een korte tijd een goede band opbouwt door hard te werken, plezier te maken en jezelf te ontwikkelen!

- Marit Smulders (Recreatieleider)

Fot van Marit en team

De sfeer die ik mijn hele leven niet meer ga vergeten

Als stagiaire, kwam ik met de mentaliteit om saai te werken, maar wat was ik verbaasd! De sfeer bij Qui-Vive was zo geweldig, ik was gewoon op vakantie! Niet alleen waren mijn collega's ontzettend leuk, maar het reizen door heel Nederland stelde mijn avontuurlijke ziel volledig tevreden. En dan komt nog de opdracht om lol te hebben met kinderen en ouders tijdens het begeleiden van springkussens, dat is toch gewoon vakantie?? Het was zo leuk dat mijn zomer te snel voorbij was. Ik heb een nieuwe hobby gevonden!

- Ahmed Weheliye (Stagiaire Qui-Vive)

Ahmed Qui Vive

De hele zomer zat vol leuke dagen, dus niet twijfelen en laat jezelf in dit werk uitdagen!

Een kleine terugblik naar een toffe zomer:
In de ochtend was ik lekker aan het knutselen met de kinderen, daarna maakte ik een heerlijke wandeling met de hond van de receptie. In de middag klom ik naar boven met wat kinderen op de klimmuur en daarna stond ik in de tattooshop een Frozen-tattoo te zetten omdat ik een weddenschap met een kind had verloren. In de avond moest ik héél hard rennen want we speelden "Jachtseizoen" en erna speelde ik met mijn toffe collega leuke spelletjes en verfden we ons haar met crêpepapier.

De hele zomer zat vol met zulke leuke dagen, dus stop met twijfelen en laat jezelf in dit werk uitdagen!

- Jeanine Stooker (Recreatieleider)

Jeanine recreatieleider

Enthousiast geworden?

Ben je na het lezen van deze ervaringen helemaal enthousiast en wil je ook graag bij de Animatie Compagnie komen werken? Meld jezelf dan snel aan en wie weet ga jij aankomend seizoen al voor ons aan de slag!

Meld jezelf hier direct aan