Recreatieleider training

Heb jij al veel ervaring of kreeg je het advies om door te groeien naar de functie van recreatieleider? Dan ontvangen we je graag op onze speciale RL-training.

Wat houdt het in?

Het verschil met de basis- en de sport-/ tienertraining is dat deze training het hele weekend duurt, van vrijdagavond t/m zondagmiddag. We bieden je twee gratis overnachtingen, twee keer ontbijt, lunch en een keer avondeten aan in onze eigen accommodatie "de Pits" in Vlissingen.

Een extra lange en uitgebreide training dus. Dit is nodig omdat je tijdens deze training dieper ingaat op diverse onderwerpen waar je als RL mee te maken krijgt. Daarnaast vragen de toffe en praktische opdrachten meer tijd m.b.t. de voorbereiding en de uitvoering. Dat maakt deze training des te interessanter en leuker! Tevens besteden we veel aandacht aan het plannen en organiseren van het animatiewerk in verschillende teams, evenals het aansturen en begeleiden van je teamgenoten, om zo met z’n allen een fantastisch seizoen tegemoet te gaan.

Themahoek
Show training recreatieleider
Presenteren
Workshop plannen & organiseren
Themahoek presenteren
Themahoek presenteren 2

Je volgt deze training met allemaal andere "recreatieleiders-to-be", dus er is tijdens dit weekend voldoende ruimte voor het delen van je ervaringen en het uitwisselen van meningen en ideeën. Ook is er veel persoonlijke begeleiding door de trainer, die met alle deelnemers individueel gaat kijken naar kwaliteiten en voorkeuren voor plaatsing.

Meld jezelf aan als recreatieleider