Procedure van aanmelding tot plaatsing

Hieronder lees je welk traject je aflegt op weg naar jouw leukste zomerbaan. Elke stap brengt je weer een stukje dichterbij.

Aanmelding

De eerste stap op weg naar jouw onvergetelijke ervaring zet jij door je bij ons aan te melden als entertainer. Zodra je dat hebt gedaan nemen we contact met je op om de basistraining in te plannen.

Meld je aan bij de Animatie Compagnie

Entertainer en kind

Training

Tijdens het trainingsweekend leiden we je op tot entertainer of recreatieleider.  Deze training bieden we je gratis aan en je ontvangt een erkend certificaat na afloop.

Door middel van het volgen van allerlei workshops op het gebied van animatie en het kijken naar leuke voorbeelden van onze professionele trainers stomen we je helemaal klaar voor jouw werk op het vakantiepark. Check onze Instagram maar eens, daar vind je na elke training foto's en reacties van deelnemers.

Lees meer over de training van de Animatie Compagnie

 

Plaatsing & begeleiding

Na de training gaan we kijken wat de beste match is tussen jou en het vakantiepark. Waar ga jij die onvergetelijke tijd beleven? Je hoort dit binnen 2 weken na je training, zodat je je op tijd kunt voorbereiden en het park kunt leren kennen.

Tijdens je werkperiode krijg je wekelijks bezoek van een van onze begeleiders, die er speciaal zijn voor jouw welbevinden en om nog meer uit jou en je team te kunnen halen. Het wordt een geweldige ervaring, daar kun je van op aan!

Teamfoto met begeleider

Het flexteam

Ben jij heel flexibel en daarnaast allround inzetbaar gebleken tijdens de training? Dan plaatsen we jou graag in ons flexteam. Je bent vanaf dan heel belangrijk! Plaatsing in het flexteam betekent dat je “stand-by” staat gedurende de periode die jij als beschikbaar hebt opgegeven.We willen jou dan graag inzetten wanneer er iemand ergens uitvalt. Je hoort dus pas last-minute waar je naartoe mag gaan reizen.

  Twee entertainers

  Voordelen van het flexteam:

  • Het leuke aan flex zijn is dat je op verschillende plekken terecht komt; het is nooit saai!
  • Je doet hierdoor vele leerzame ervaringen op.
  • Je hebt de kans om veel leuke mensen te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te sluiten.
  • Als klap op de vuurpijl word je altijd volledig betaald, ook al word je niet of slechts gedeeltelijk ingezet.
  Entertainer en mascotte