Huisvesting en begeleiding

Werk je voor de Animatie Compagnie dan zorgen wij voor goede huisvesting en begeleiding op het vakantiepark of de camping. Wij zorgen graag voor onze enthousiaste medewerkers en maken ons hiervoor ook hard bij de vakantieparken. Overal moet de huisvesting in orde zijn, dit wordt allemaal voordat het seizoen begint, door ons gecontroleerd. In Nederland komen wij wekelijks bij je langs om je te begeleiden en om jou te ondersteunen. Mocht er iets aan de hand zijn, dan kan je 24/7 contact met ons opnemen!

Huisvesting

Op elk park verwachten wij een schone en droge huisvesting. Je overnacht in een chalet, huisje of bijvoorbeeld caravan. Het is in ieder geval een accommodatie die is voorzien van een kookgelegenheid en koelkast en alles moet afsluitbaar zijn.

Het kan ook zijn dat je op een park altijd kunt mee-eten. In dat geval zal er misschien geen keuken in de accommodatie zitten, maar kan je wel in een koelkast jouw eigen producten kwijt.
Uiteraard heeft iedereen een eigen gescheiden slaapplek. Dit kan wel op 1 slaapkamer zijn.

Huisvesting

Begeleiding

In Nederland komen wij minimaal 1 keer per week bij je langs om je te begeleiden. Tijdens deze begeleiding zullen wij jou helpen met je werk als entertainer. We kunnen je ondersteunen in de planning, maar ook leren omgaan met bepaalde doelgroepen of nog wat workshops van de training doornemen.

Heb je daarbuiten toch nog vragen, dan zijn onze begeleiders bijna elke dag bereikbaar om jou te kunnen helpen. Mochten ze niet opnemen of een dag niet werken dan is er altijd nog een noodmobiel, deze is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Je staat er dus nooit helemaal alleen voor!

Animatieteam met begeleider