Het financiële plaatje

Natuurlijk wil je weten hoe het precies zit, en terecht! Dus check hier alles over je salaris.

Salaris en reiskosten

Wanneer je voor ons komt werken, krijg je een oproepovereenkomst. Je krijgt van ons wekelijks salaris en je ontvangt dit in de week na afloop van je werk. Alle salarissen zijn bruto inclusief vakantiegeld en vakantiedagen.
Wat je gaat verdienen, staat per vacature vermeld en per leeftijdscategorie. Het kan zijn dat er in het buitenland andere regels gelden, dan krijg je uiteraard het salaris van het desbetreffende land, behalve als dat lager is dan in Nederland.

Naast je salaris krijg je ook je  eenmalig per periode je reiskosten van huis naar een vakantiepark vergoed. Deze kan je achteraf bij ons declareren. Ga jij werken in het buitenland, dan kunnen wij, in overleg, vaak de tickets voor je boeken.

Colorrun Teamfoto

Verzekering

Uiteraard ben je ook verzekerd als je voor ons werkt. Wij zorgen dat alles goed geregeld is, voor het geval er iets gebeurt als je voor de Animatie Compagnie aan het werk bent. Mocht er iets met jou persoonlijk gebeuren, dan is dat uiteraard ook verzekerd. Alleen je persoonlijke spullen kunnen wij niet verzekeren. Als je die wilt verzekeren, kun je hiervoor het beste een reisverzekering afsluiten indien je deze niet doorlopend hebt.

Animatieteam springend