dAC

Veel gestelde vragen

We hebben alle veel gestelde vragen verzameld. Kijk eerst of je je antwoord hieronder kunt vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel dan je vraag via onze online chat module.  

Werving en aanmelding

Zodra jij je aanmelding hebt ingestuurd krijg je een automatisch antwoord dat we jouw aanmelding hebben ontvangen. Binnen enkele dagen neemt een van onze medewerkers dan contact met je op om een datum af te spreken voor een intakegesprek. In deze mail staat een link waarop je kunt klikken om alvast wat video's te zien van wat we doen.

Ja, dat mag altijd! We zullen jullie dan inplannen op dezelfde training.

Deze ontvang je 2 weken voor aanvang van jouw trainingsweekend, samen met alle trainingsinformatie. Vanaf dan kun je onbeperkt gebruik maken van onze handige en uitgebreide app. Ook tijdens de training gaan we aan de slag met de app, zodat je er perfect mee overweg kunt als je zelf aan het werk gaat.

Training

Het liefst nemen we iedereen na de training aan. In de praktijk blijkt dat zo'n 80% daadwerkelijk aan de slag gaat. De overige 20% blijkt alsnog niet geschikt of meldt zich af om diverse redenen.

Ja, vanaf je 17e mag je voor ons werken. Zodra je je hebt aangemeld nodigen we je uit op een van onze trainingen. 

Ja, je betaalt € 15,-voor de training. Dit is slechts een gedeelte van de kosten voor de overnachting, eten, drinken en de trainers. Dit bedrag moet je op de training te betalen.

De training vindt plaats bij de Animatie Compagnie. Bedrijfsweg 2, 4387 PD in Vlissingen. De exacte informatie over de training krijg je in een mail die we ongeveer twee weken voor de training naar je toesturen.

Al je reiskosten boven de € 30,00 naar de training worden vergoed. Tijdens je werkperiode vergoeden wij je volledige heen- en terugreis.

Een paar dagen voor de training maken wij een groepsapp aan. Hierin voegen we alle ingeplande entertainers van jouw training toe, inclusief één van onze medewerkers. Op deze manier kunnen jullie je alvast aan elkaar voorstellen en eventueel afspraken maken om samen te reizen. Heb je een vraag die voor iedereen interessant kan zijn? Stel 'm gerust in deze app en je ontvangt hier zo snel mogelijk antwoord op vanuit ons kantoor.

Hiermee bedoelen we vrolijke en kleurrijke kleding voor het "meeleeftheater" oftewel kindertheater. Tijdens deze activiteit speel je een typetje, google maar eens op "meeleeftheater typetje. Het gaat erom dat je comfortabele, goed zittende kleding uitkiest, die je normaal gesproken niet in die combinatie zou dragen. Leuke grappige hoedjes, kleurrijke bretels, gestreepte sokken (mogen ook 2 verschillende zijn!) en shirtjes met knalkleuren.

Plaatsing

Hier gaat onze afdeling planning mee aan de slag. Op basis van de training kijken wij op welk vakantiepark jij het best tot je recht komt. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen voor land, regio, samenwerken etc. Dit wordt tijdens de training met je besproken. Meestal hoor je binnen 2 weken na je training waar je geplaatst wordt.

Je heenreis en terugreis worden 1 keer vergoed. Dit is op basis van openbaar vervoer 2e klas. Wanneer je met de auto gebracht wordt krijg je de kilometers (€ 0,14 p/km) vergoed van eenmaal de heen- en eenmaal de terugreis. Als je dus tussendoor naar huis gaat moet je dat zelf betalen.

Meestal is dit mogelijk, maar we kunnen dat helaas niet garanderen. Over het algemeen geldt: hoe eerder je een training volgt, des te meer kans op samen plaatsen. Daarnaast wordt door de afdeling planning altijd naar de trainingsbeoordeling per persoon gekeken.

De meeste animatieteams bestaan uit 2 personen. Maar de teamgrootte kan variëren tot ca. 6 personen.

De vrije dag wordt samen met het park vastgesteld en verschilt dus per bedrijf. Bij de plaatsing kun je dat lezen bij de bedrijfsinformatie van jouw bedrijf. Natuurlijk staat je vrije dag ook aangegeven in het programma.

Ja, meestal moet je zelf voor je eten zorgen. Op enkele bedrijven kun je (tegen geringe kosten) mee-eten met het andere personeel. In het programma wordt er voldoende tijd gemaakt om zelf boodschappen te kunnen doen en een eenvoudige maaltijd te maken.

Ook dit verschilt per bedrijf. Op de meeste parken verblijf je in een stacaravan, maar soms ook in een appartementje of een bungalow. Je verblijft nooit in een tent.