Veel gestelde vragen

We hebben alle veel gestelde vragen verzameld. Kijk eerst of je je antwoord hieronder kunt vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel dan je vraag via onze online chat module.  

Training

Het liefste nemen we iedereen na de training aan. In de praktijk blijkt dat zo'n 80% daadwerkelijk aan de slag gaat. De overige 20% blijkt alsnog niet geschikt of meldt zich af om diverse redenen.

Ja, vanaf je 17e mag je voor ons werken. Zodra je je hebt aangemeld nodigen we je uit op een van onze trainingen. 

Ja, je betaalt € 15,-voor de training. Dit is slechts een gedeelte van de kosten voor onderdak, eten, drinken en de trainers. Dit bedrag moet je op de training te betalen.

De training is in Vlissingen. De exacte informatie over de training krijg je in een mail die we ongeveer twee weken voor de training naar je toesturen.

Al je reiskosten boven de €30,00 naar de training worden vergoed.

Plaatsing

Direct na de training word je geplaatst, zodat je zo snel mogelijk weet waar je aan de slag gaat. Op basis van de training kijken wij op welk vakantiepark jij het best tot je recht komt. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen voor land, regio, samenwerken etc. Dit wordt op de training met je besproken.

Je heenreis en terugreis worden 1 keer vergoed. Dit is op basis van openbaar vervoer 2e klasse. Wanneer je met de auto gebracht wordt krijg je de kilometers vergoed van eenmaal de heen- en eenmaal de terugreis. Als je dus tussendoor naar huis gaat moet je dat zelf betalen.

We proberen dat altijd wel te realiseren, meestal lukt het ook wel, maar we kunnen dat helaas niet garanderen.

De meeste recreatieteams bestaan uit 2 personen. Maar de teamgrootte kan variëren tot ca. 6 personen.

De vrije dag wordt samen met het recreatiebedrijf vastgesteld. Bij de plaatsing kun je dat lezen bij de bedrijfsinformatie van jouw bedrijf. Natuurlijk staat je vrije dag ook aangegeven in het programma.

Dit verschilt per bedrijf, maar meestal moet je zelf voor je eten zorgen. Op enkele bedrijven kun je (tegen geringe kosten) mee-eten met het andere personeel.

Ook dit verschilt per bedrijf. Op de meeste bedrijven verblijf je in een stacaravan, maar soms ook in een appartementje of een bungalow. Je verblijft nooit in een tent.